Route voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond wordt gegeven in de Greepzaal, de Greepzaal kan wat lastiger te vinden zijn. Het MUMC+ heeft een interactieve plattegrond waarop de route wordt aangegeven. Klik hier voor de interactieve plattegrond naar de Greepzaal. De Greepzaal bevindt zich op de 4e verdieping, wanneer u het MUMC+ binnenkomt via de hoofdingang of de parkeergarage bevindt u zich al op de 1e verdieping. 

Route vanuit de parkeergarage/ bewaakte fietsstalling:

Neem de trap (of lift) naar de glazen loopbrug, loop de loopbrug naar links af richting de centrale hal. In het midden van de centrale hal vindt u de algemene informatiebalie, hier gaat u naar rechts. Via een brede gang komt u dan uit op het poli plein. Op het poli plein neemt u lift H (aan de linkeroverzijde) naar de 4e verdieping. Als u uit de lift stapt gaat u naar links en daarna de eerste gang rechts. Hier is een klein halletje, boven de deur van de Greepzaal hangt een bordje ‘Greepzaal’.

Route vanuit de hoofdingang:

Neem de lift of roltrap en loop rechtdoor, u komt dan vanzelf uit in de centrale hal met in het midden de algemene informatiebalie. Loop rechtdoor langs de informatiebalie en u komt uit op het poli plein. Op het poli plein neemt u lift H (gelegen aan de linkeroverzijde) naar de 4e verdieping. Als u uit de lift stapt gaat u naar links en daarna de eerste gang rechts. Hier is een klein halletje, boven de deur van de Greepzaal hangt een bordje ‘Greepzaal’.

Sluit de enquête