Verpleegafdeling D2; voor de verloskamers, kraamafdeling en ziekenhuisopnames

Op verpleegafdeling D2 (volg route D2) vindt u de verloskamers, de kraamafdeling en de verpleegbedden voor zwangere vrouwen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Indien u buiten kantooruren naar de gynaecoloog wordt verwezen wordt u doorgaans ook op verpleegafdeling D2 verwacht. 

De interactieve route naar verpleegafdeling D2 vindt u hier.

Route vanuit de parkeergarage/ bewaakte fietsstalling:

Neem de trap (of lift) naar de glazen loopbrug, loop de loopbrug naar links af richting de centrale hal. Als u de centrale hal betreedt vanuit de loopbrug ziet u meteen aan uw linkerzijde ziet twee liften en iets verder door de trap. Ga met de trap of de lift naar de 2e verdieping. Als u uit de lift stapt gaat u linksom naar de afdelingen D2/ C2 (of meteen rechts vanuit de trap). Afdeling D2 ligt dan aan uw linkerzijde. Indien de balie gesloten is kunt u bij de deur naar de afdeling op de bel drukken.

Route vanuit de hoofdingang:

Neem de lift of roltrap en loop rechtdoor, u komt dan vanzelf uit in de centrale hal. Loop naar rechts richting de liften of de trap. Ga met de trap of de lift naar de 2e verdieping. Als u uit de lift stapt gaat u linksom naar de afdelingen D2/ C2 (of meteen rechts vanuit de trap). Afdeling D2 ligt dan aan uw linkerzijde. Indien de balie gesloten is kunt u bij de deur naar de afdeling op de bel drukken.

Sluit de enquête