Voorlichtingsavond

Op dit moment zijn er geen voorlichtingsavonden gepland voor 2021. Dit heeft mede te maken met de onzekere ontwikkeling van het coronavirus. De voorlichtingsavonden vinden immers plaats in ons ziekenhuis, waarbij we de zorg dragen voor onze patiënten én medewerkers. Zodra er meer duidelijkheid is óf wanneer wij een alternatief beschikbaar hebben, plaatsen wij dit op deze pagina.

Tijdens de voorlichtingsavond krijgt u meer informatie over het verloop van de bevalling. De avond wordt begonnen door een verloskundige die tekst en uitleg geeft over de bevalling bij een verloskundige. Daarna zal een gynaecoloog (in opleiding) meer informatie geven over de zorg die in het ziekenhuis kan worden verleend wanneer de bevalling uiteindelijk in het ziekenhuis plaats vindt. Aan het einde van de presentatie wordt een korte rondleiding gegeven over de verloskamers, kraam- en couveuse afdeling.

De voorlichtingsavond wordt gegeven in de Greepzaal van het MUMC+, hier leest u hoe u de Greepzaal in het MUMC+ kunt vinden.

In 2019 zijn de voorlichtingsavonden gepland op 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli, 15 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december. Ze zijn volledig gratis, starten om 20.00u en duren tot ongeveer 22.00u.

Het volledige programma vindt de bijlage hieronder:

 

Sluit de enquête